Daca vrei sa tii post sau doar sa mananci mai light, aceasta reteta de chiftele de post este solutia perfecta.
Ingrediente
- 2 cartofi
- 1 legatura patrunjel
- praf sare
- ulei
- praf boia
- 2 cepe
- praf piper
- 1 cana Ciuperci
- 2 linguri orez
- 3 linguri faina
Mod de preparare
Cartofii pentru aceste chiftele de post se curata si se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul. Ceapa tocata se caleste putin.Foloseste cartofi de calitate pentru aceste chiftele de post
Cartofii fierti se scurg, se paseaza si se amesteca cu orezul fiert, ceapa calita, patrunjelul tocat si ciupercile date prin masina de tocat. Se pune boia, sare si piper.
Din compozitia rezultata se fac chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Aceste chiftele de post se servesc calde.
In this article: